„Egy mosoly és ami mögötte van”

Fémmentes, esztétikus pótlások

 

  • Teli kerámia koronák, Héjkerámiák

A héj a fogaknak az ajak felöli felszínére készített vékony, kb. 0,5 mm vékonyságú kiegészítése. A héjkerámia tökéletes megoldást nyújt, ha nagyobb mértékű elszíneződés, csúnya fogforma, a fogak kedvezőtlen tengelyállása, vagy a szomszédos fogak közti túl nagy rés van jelen, illetve részleges fogsérüléseknél. Gyönyörű, a legesztétikusabb megoldás, színe 100%-ban illeszthető a páciens fogainak színéhez. A héjkerámia tartós, nem színeződik el.

A letört fog nagyon gyakori, ez leggyakrabban akkor következik be, ha valami olyanba harapunk bele, ami keményebb a fogzománcnál. A letört fog egyrészről külsőnket befolyásolja, másrészről a kezelés hiánya előbb-utóbb az alatta elhelyezkedő foggyökér megbetegedéséhez vezet. A letört vagy hibás fogak egyik legpraktikusabb kezelési formája a héjkerámia felhelyezése.

  • Cirkónium

Fogászati fix pótlások terén a ma ismert legjobb megoldás alapanyaga az űrtechnológiából érkezett. Esztétikai és biokompatibilitás szempontjából a legtökéletesebb fix pótlás. Cirkónium oxiddal foglalkozó irodalomban még nem jegyeztek le allergiás reakciót, fogászatban használt fémekkel kölcsönhatása kizárható. Segítségével biztosíthatjuk a fémmentes fogpótlást akár implantátumok használatával is. Teljesen élethű fogpótlás készíthető belőle.

„Mai versengő társadalmunkban egy attraktív mosoly gyakran jelenti a különbséget a siker és kudarc között mind magán, mind szakmai karrierünkben. A száj egy jelentős fókuszpont az arcon, így nem meglepő, hogy a mosoly nagy szerepet játszik, hogyan ítéljük meg saját magunkat, illetve milyen benyomást teszünk másokra. Egy tiszta mosoly ajtókat nyithat meg és áttörheti az akadályokat, melyek köztünk és egy teljesebb, gazdagabb élet között állnak. Másfelől: ha nem vagyunk elégedettek mosolyunkkal, alulbecsülhetjük magunkat és ez állhat útjába karrierünknek. Tudnunk kell, nem minden szépség ideál született annak. Sokuk természet adta hiányosságait a modern plasztikai sebészet és kozmetikai fogászat pótolta. Szerencsére a jó megjelenés többé már nem csak a sztárok kiváltsága. Ép ellenkezőleg, ma már elfogadott és tudomásul vett tény, hogy ennek fejlesztésébe érdemes invesztálni és ezt a társadalom el is fogadja, sőt bizonyos helyzetekben meg is követeli.”

„A szép mosoly öltöztet, a szép mosoly fegyver, a szép mosoly eszköz, a szép mosoly mi magunk vagyunk, a lelkünk, amilyenek szeretnénk lenni, amilyenek belülről vagyunk.”

 

Felkeltettük érdeklődését?

Lépjen velünk kapcsolatba!